Betrouwbaar online advies van jouw ZorgZus

Heb jij last van vrouwspecifieke en soms wat onverklaarbare klachten en wil je hierover eens praten met een gespecialiseerde vrouwenzorg verpleegkundige? Bij de online ZorgZus kun je dagelijks terecht voor snel en deskundig advies.

  • Specialisten in vrouwenzorg
  • Geen wachttijden
  • Snelle en deskundige hulp
  • Vrouwelijke zorgverleners
  • Online consult vanuit je eigen vertrouwde omgeving

Blijf niet met je klachten rondlopen! Maak een afspraak. Neem de regie over je eigen gezondheid.

Maak een afspraak

Stap 1

Selecteer een moment

Plan het consult op een datum en tijd dat het jou uitkomt. Een consult met de Online ZorgZus is voor 60 minuten. Check vooraf bij je zorgverzekeraar of deze het consult vergoed. De meeste zorgverzekeraars vergoeden het consult als je aanvullend verzekerd bent.

Stap 2

Je afspraak bevestigen

Na het boeken van de afspraak ontvang je een bevestigingsmail. Je ontvangt vervolgens, voorafgaand aan het consult, een email van de Online ZorgZus met een link naar het online consult.

Stap 3

Het consult

Via de link kun je gemakkelijk en snel naar het consult. Je hoeft geen app te downloaden enkel de link aan te klikken. Zorg dat je klaar zit op het afgesproken tijdstip met de Online ZorgZus.

Waarom Online ZorgZus?

Geen wachttijden

Snelle en deskundige hulp

Gespecialiseerde verpleegkundigen

BIG geregistreerd

Er is een grote kennisachterstand op het gebied van vrouwenzorg, met als gevolg verkeerde (of geen) diagnose en behandeling. Het resultaat is een onnodige zoektocht voor vrouwen en een verminderde kwaliteit van leven. Vrouwen gunnen zich vaak niet de tijd om naar de huisarts te gaan en zeker niet als de klachten niet ernstig genoeg zijn, ook omdat ze gewoon moeten werken overdag.

Wij nemen jouw privacy serieus

Onze video consults voldoen aan de volgende certificeringen

ISO/IEC NEN