Revalidatie na kanker

Je hebt kanker gehad en dan? Veel vrouwen hebben moeite om hun leven weer op te pakken. Bijwerkingen van kanker of behandelingen zoals chemo kunnen ernstige vermoeidheid en lichamelijke beperkingen veroorzaken. Deze kunnen leiden tot verminderde kwaliteit van leven en slechter functioneren in werk en priv√©. Er is angst en onzekerheid. Je bent niet meer wie je was. En je hebt vooral veel vragen. Herken jij dit? De online ZorgZus kan je helpen om weer vertrouwen te krijgen in jezelf en het leven weer met plezier tegemoet te gaan. 

De online ZorgZus is een gespecialiseerde mamma care verpleegkundige. Zij weet precies wat kanker inhoudt en vooral wat de bijwerkingen zijn die van invloed kunnen zijn op je leven. Doel is om samen de kwaliteit van het leven te verbeteren en een nieuwe balans te vinden.

Psychische problemen bij kanker

Dingen die voorheen vanzelfsprekend waren zijn in een ander perspectief komen te staan. Na de behandeling van kanker kun je lichamelijke en psychische klachten blijven houden die het dagelijks functioneren in de weg staan. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid, pijnlijke spieren, angst om te bewegen, verminderde conditie, innerlijke onrust en problemen bij het hervatten van studie of werk. De online ZorgZus ondersteunt en begeleidt je bij deze problemen en helpt je om de draad weer op te pakken. De begeleiding is te volgen in alle fasen van de ziekte: tijdens de behandeling met bijvoorbeeld chemo of na afloop van de behandeling, maar ook als er geen genezing meer mogelijk is.

Boek een consult